JORNADA:

LA IGUALDAD DE LAS MUJERES EN EL PUESTO DE TRABAJO

LA IGUALDAD DE LAS MUJERES EN EL PUESTO DE TRABAJO: Establecer nuevos marcos legales sobre la igualdad en el lugar de trabajo y la erradicación de las prácticas nocivas sobre las mujeres es crucial para acabar con la discriminación basada en el género que prevalece en muchas empresas y organizaciones.

La jornada, organitzada pel Grupo Numintec tenia com a objectiu remarcar la importància d’uns marcs legals sobre la igualtat en el lloc de feina i l’erradicació de les pràctiques nocives sobre les dones.

Durant l’acte, es van realitzar diverses conferències i es va transmetre un passe especial del llargmetratge «Cuerdas«, òpera prima de José Luís Montesinos protagonitzada per Paula del Río i Miguel Ángel Jenner. Guardonat amb el Premi Místic al millor llargmetratge en Algeciras Fantástika.

A la jornada van assistir:

 

Sra. Cristina Gallach – Alta Comisionada para la Agenda 2030
Sr. Albino Campo, director general Grupo Numintec

Sra. Begoña Gómez, Executive Director en IE Africa Center – CoDirectora Master en Fundraising por la UCM

Sra. Mónika Blasco, Presidenta de ADE Vallès
Sra. Isabel Perea, Socia de Grant Thornton España
Sr. Ernesto Poveda, Presidente de ICSA GRUPO
Sr. José María Torres, Presidente del Grupo Numintec

Aquest esdeveniment va alineat amb els ODS 5 – Igualtat de gènere i ODS 8 – Treball decent i creixement econòmic.