El sisè i últim dinar del cicle “TROBADES AMB ELS POLITICS DE CASA NOSTRA”, el vam celebrar  el dia 6 de maig  amb el Sr. Artur Mas, 129 è President  de la Generalitat de Catalunya.

Els assistents al dinar, vam tenir la oportunitat de aprofitar el coneixement i la experiència de una persona molt involucrada en l’estat del benestar dels catalans i catalanes que viuen a Catalunya i especialment de les persones mes vulnerables .

Com a la resta de convidats al cicle, les preguntes i propostes adreçades al President Mas, van estar dirigides a les preocupacions que mes afecten a les organitzacions socials, entre les que destaquen , l’atenció a les persones grans i els infants vulnerables, les persones migrades  i la manca d’habitatge social a Catalunya.

El President Mas, signant el llibre d’actes de la Fundació.